I Love Happy Me

Authentiek  //  Gelukkig  //  Sterk

“Het is mijn missie om vrouwen een boost te geven, sterker te maken en meer zichzelf te laten zijn. Want WAW, dan gebeuren de zotste dingen!”
Anneleen Bru

Ondernemer sinds 2008

Deze persoonlijke communicatietraining is een van mijn ‘creaties’. Ik geef deze training al 5 jaar aan hooggevoelige, buitengewoon getalenteerde en empathische vrouwelijke ondernemers, en elke keer is het een genoegen en een eer om hen mijn ‘go-to’ methoden te mogen delen om het (zakelijke) leven beter onder de knie te krijgen. Deze training is echter niet alleen bedoeld voor ondernemers, maar voor alle vrouwen. Daarom organiseer ik deze graag in persoon voor vrouwen die sterker en gelukkiger willen worden.

De dagelijkse uitdagingen waarmee we te maken hebben, omvatten het jongleren met tal van verantwoordelijkheden, het stellen van grenzen, het omgaan met weerstand en emoties, en het vinden van een balans tussen wat we willen, wat we kunnen, en wat de wereld van ons verwacht. Deze communicatietraining biedt meer dan 50 technieken en inzichten om je sterker te maken, veerkracht op te bouwen, beter en effectiever te communiceren, en voor jezelf op te komen met respect voor anderen, zowel in persoonlijke, romantische als zakelijke context.

Ik beloof je dat je nooit meer dezelfde zult zijn :).

Praktische info

Duur: 2-daagse training 9u-17u

Locatie: Kruibeke, België

Lesgeld: € 350 incl. btw

Volgende editie: 27 & 28 januari 2024

Zelfkennis
Zelfkennis is het begin van alle wijsheid en dat is ook echt zo. Vaak zijn we opgevoed als ‘brave meisjes’ en wordt het tijd om te onderscheiden wat van ons is, en wat niet. Wie zijn we, en wie zijn we niet. Je vindt jezelf niet, je vindt jezelf opnieuw uit en we bekijken verschillende technieken om dat te doen.
Communicatie
Communicatie is letterlijk het overbrengen van een boodschap van een zender naar een ontvanger. We kunnen nooit ‘niet’ communiceren. Het is een fundamenteel onderdeel van ons leven, onze relaties, onze maatschappij en van wie wij zijn. We duiken in een heel repertoire aan communicatietechnieken om jezelf beter, sterker en gemakkelijker uit te drukken.
Emoties
Als kind leer je vaak om ‘flink’ te zijn, waardoor we tot vandaag het moeilijk vinden om om te gaan met ‘negatieve’ emoties, of zelfs om ze te herkennen, en dat maakt dagelijkse communicatie soms een pak uitdagender. We nemen emoties bij onszelf en anderen onder de loep en kijken vanwaar ze komen, hoe we ermee omgaan, ze kunnen beïnvloeden en hoe we ze een plaats kunnen geven.
Assertiviteit
Jij mag in principe helemaal jezelf zijn, je hebt dat recht en je bent het de wereld verschuldigd om je eigen geweldige zelf te zijn, maar dat is niet altijd zo evident in een omgeving met vele verschillende verwachtingen. Hoe kan je meer voor jezelf opkomen, jezelf zijn, jezelf graag zien, je eigen grenzen kennen, aangeven en bewaken? En wat doen we als mensen daar slecht op reageren?
Stressmanagement
Stress is een groot monster en iedereen heeft er zo goed als dagelijks mee te maken. Door 15 jaar aan stressreductie te werken bij dieren, deel ik graag mijn beste inzichten en praktische tips die ook voor ons van groot belang kunnen zijn en een groot verschil kunnen maken bij de preventie, management en modificatie van stress in ons dagelijkse leven.
Zelfontplooing
Wanneer de vorige vijf onderwerpen zijn afgerond komen we bij de ‘piece de resistance’, de ‘final piece of art’, ‘le moment supreme’. Jij in haar volledige prachtige zelf, sterk, voelend, verbonden en waanzinnig uniek. Hoe kan je je verder ontplooien tot de persoon die je altijd bestemd was om te worden, waar de wereld op zit te wachten? Hoe creëer je een klimaat en omgeving waar ‘jij’ helemaal tot je recht komt? Let’s GOOOO!

BE STRONG, BOLD & HAPPY